login logo
search-icon

Αναζήτηση

Έξυπνοι τρόποι για την οργάνωση & αποθήκευση ρούχων

Τρίτη, 17 Αύγουστος 2021

Έπιπλα για αποθήκευση ρούχων και οργάνωση σπιτιού

Η αποθήκευση ρούχων δεν είναι εύκολη υπόθεση!

Σε πολλές περιπτώσεις, βάζουμε την ευκολία και τη χρηστικότητα πάνω από την ομορφιά του χώρου μας, και φυσικά αυτό είναι απολύτως αποδεκτό.

Αν σας λέγαμε, όμως, ότι είναι εφικτό να μη θυσιάσετε τίποτα από τα δύο;

Με τον κατάλληλο σχεδιασμό και τα απαραίτητα έπιπλα αποθήκευσης μπορείτε να πετύχετε ένα αποτέλεσμα που να είναι τόσο άρτιο αισθητικά όσο και χρηστικά, και να εξυπηρετεί την καθημερινότητά σας και τους ρυθμούς σας στο έπακρο.

Το μυστικό για να αποθηκεύσετε τα ρούχα σας όσο καλύτερα γίνεται είναι να οργανώσετε ακόμα και το εσωτερικό των αποθηκευτικών σας χώρων.

Αρκεί μόνο να ακολουθήσετε τις συμβουλές της LETTO!

#Στην ντουλάπα βάλτε μόνο τα ρούχα που χρησιμοποιείτε κάθε σεζόν

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν την ντουλάπα τους σαν αποθηκευτικό χώρο και όχι για την οργάνωση των ρούχων τους: από «καλά» παντελόνια μέχρι t-shirts, και από μαγιό μέχρι μπουφάν, όλα βρίσκονται στο ίδιο σημείο.

Κάτι τέτοιο, όμως, δε βοηθά καθόλου την καθημερινότητά σας.

Ακόμα κι αν πιστεύετε ότι γλιτώνετε χρόνο με το να μην αποθηκεύετε χειμωνιάτικα και καλοκαιρινά ανάλογα την εποχή, στην ουσία χάνετε χρόνο κάθε μέρα στην προσπάθειά σας να βρείτε ό,τι ψάχνετε μέσα στο χάος.

The LETTO solution: Ανοιγόμενη Ντουλάπα | L.51

Ανοιγόμενη ντουλάπα για αποθήκευση ρούχων

Η οργάνωση ρούχων γίνεται πλέον παιχνιδάκι, αφού μπορείτε να συνδυάσετε συρτάρια, ράφια, σωλήνες ρούχων αλλά και ασανσέρ ρούχων όπως σας εξυπηρετεί καλύτερα!

Fact: Η αποθήκευση ρούχων βάσει εποχής είναι ζωτικής σημασίας για το χώρο σας.

Επενδύστε σε ποιοτικές τσάντες αποθήκευσης ρούχων τις οποίες στη συνέχεια θα ανεβάσετε στα ψηλότερα ράφια της ντουλάπας σας ή ακόμα και σε κάποιο πατάρι. Με τον τρόπο αυτό η ντουλάπα σας θα παραμένει τακτοποιημένη και καθαρή, και μάλιστα θα μπορείτε με ευκολία να ανακαλύπτετε ξεχασμένα ρούχα, ή ρούχα που μάλλον δε χρησιμοποιείτε συχνά και καλό θα ήταν να δωρίσετε.

The LETTO solution: Ανοιγόμενη Ντουλάπα | M.21 – Joy Collection

Ντουλάπα για αποθήκευση ρούχων

Με ύψος τουλάχιστον 2.42μ και μήκος που μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, η συγκεκριμένη επιλογή θα σας λύσει τα χέρια. Added bonus: μπορεί να τοποθετηθεί και καθρέφτης σε ένα από τα φύλλα της!

#Στη συρταριέρα βάλτε μόνο αξεσουάρ & λευκά είδη

Ένα ακόμα έπιπλο αποθήκευσης που συχνά ταλαιπωρούμε είναι και η συρταριέρα.

Ενώ στην αρχή προσέχουμε τι αποθηκεύουμε και χρησιμοποιούμε το κάθε συρτάρι για διαφορετικά είδη, πολλές φορές καταλήγουμε στο τέλος να «πετάμε» μέσα πράγματα χωρίς να το πολυσκεφτούμε.

Κάτι τέτοιο, όμως, δε βοηθάει καθόλου στην οργάνωση των ρούχων μας.

The LETTO solution: Συρταριέρα Sicilia 22

Συρταριέρα για αποθήκευση ρούχων

Η συγκεκριμένη συρταριέρα κρεβατοκάμαρας είναι κατασκευασμένη από συνδυασμό τεχνητών υλικών και με μια ιδιαίτερη διακοσμητική επιφάνεια στο επάνω μέρος του επίπλου και το μπροστινό του συρταριού που της χαρίζει αξεπέραστο στιλ.

Η Sicilia 22 αποτελεί επίσης εξαιρετικό αποθηκευτικό χώρο για σεντόνια και πετσέτες, τα οποία μπορούν εύκολα να κατανεμηθούν στα συρτάρια και το ντουλάπι αντίστοιχα!

Χρησιμοποιώντας τη συρταριέρα της κρεβατοκάμαράς σας για συγκεκριμένο σκοπό, θα καταφέρετε να πετύχετε ακόμα καλύτερη οργάνωση. Τοποθετώντας επάνω της και ένα φυτό ή minimal διακοσμητικό, ή ακόμα και έναν πίνακα αφηρημένης τέχνης, θα καταφέρετε το αποτέλεσμα να σας αποζημιώσει και αισθητικά.

The LETTO solution: Ξύλινο έπιπλο αποθήκευσης Pop με ντουλάπι, ράφια & συρτάρια

Ξύλινο έπιπλο αποθήκευσης ρούχων

Το έπιπλο vanity Pop μπορεί να απογειώσει το στιλ του προσωπικού σας χώρου, λόγω της ασυνήθιστης κατανομής του, καθώς διαθέτει ένα μεγάλο ντουλάπι αποθήκευσης, δύο εξωτερικά ράφια και δύο συρτάρια!

Tip: Tα τρία διακριτικά σημεία κρέμασης στην αριστερή πλευρά του, σίγουρα θα σας φανούν πολύ χρήσιμα!

Διαβάστε επίσης: Πώς να επιλέξετε την ιδανική συρταριέρα υπνοδωματίου

#Στο κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο βάλτε ό,τι δε χρησιμοποιείτε συχνά

Τα κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο αποτελούν ιδανική επιλογή για πολλά υπνοδωμάτια, ειδικά λίγων τετραγωνικών.

Μη φοβηθείτε να επενδύσετε σε ντυμένα κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο: εκτός από extra χώρο αποθήκευσης θα σας χαρίσουν και μια όμορφη κρεβατοκάμαρα στην οποία θα χαίρεστε να κοιμάστε!

The LETTO solution: Κρεβάτια διπλά με αποθηκευτικό χώρο Sicilia 4 | M.22

Κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο

Με την προσθήκη led φωτισμού και ανιχνευτή κίνησης, θα δημιουργήσετε την πιο ιδιαίτερη ατμόσφαιρα!

Όσον αφορά τη γενικότερη οργάνωση του σπιτιού, αλλά και την αποθήκευση ρούχων πιο συγκεκριμένα, στον αποθηκευτικό χώρο του κρεβατιού σας μπορείτε να βάλετε αντικείμενα που δε χρησιμοποιείτε συχνά.

Είναι σίγουρα μια εξαιρετική επιλογή για να τοποθετήσετε τα καλοκαιρινά σας ρούχα κατά τους χειμερινούς μήνες (για παράδειγμα μέσα σε τσάντες αποθήκευσης ρούχων) ή ακόμα και για να βάλετε κουτιά με παπούτσια!

The LETTO solution: Nτυμένα κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο Fab 1

Nτυμένα κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο

Μην ξεχνάτε ότι στη LETTO υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης αποθηκευτικού χώρου σε όλα τα διπλά κρεβάτια μας!

Ακόμα κι ένα ημίδιπλο κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο στο παιδικό δωμάτιο μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο, και να χωρέσει όλα τα ρούχα του παιδιού σας που δεν του κάνουν πια!

Διαβάστε επίσης: Κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο – όσα πρέπει να γνωρίζεις

Όποιο έπιπλο και να επιλέξετε, το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορείτε να το αξιοποιήσετε σύμφωνα με τα δικά σας δεδομένα.

Βεβαιωθείτε, όμως, πως ακόμα και τα ρούχα που βρίσκονται μέσα σε ντουλάπα ή συρταριέρα υπνοδωματίου, παραμένουν οργανωμένα και τακτοποιημένα για να εξυπηρετούν τη δική σας καθημερινότητα.

Δείτε όλες τις ντουλάπες της LETTO για να πετύχετε την τέλεια αποθήκευση ρούχων και στο δικό σας σπίτι σήμερα!

To top
x espa-banner