login logo
search-icon

Αναζήτηση

Κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο – όσα πρέπει να γνωρίζεις

Τρίτη, 22 Δεκέμβριος 2020

Κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο – όσα πρέπει να γνωρίζεις

Όταν επιστρέφουμε από τη δουλειά, θέλουμε να μπαίνουμε σε ένα χώρο που θα εμπνέει το αίσθημα της ασφάλειας αλλά και της χαλάρωσης. Ιδιαίτερα για την κρεβατοκάμαρα, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα χώρο λειτουργικό και άνετο. Κάτι τέτοιο όμως είναι αρκετά δύσκολο εάν το δωμάτιο δεν έχει μεγάλες διαστάσεις και εμείς έχουμε αρκετά πράγματα που θέλουμε να χωρέσουμε.

 

Με μια συρταριέρα, βιβλιοθήκη ή και ράφια στον τοίχο μπορεί να διευθετηθεί αναλόγως ο χώρος, αλλά υπάρχει η πιθανότητα να δημιουργηθεί η αίσθηση ενός πολύ γεμάτου δωματίου. Ωστόσο, υπάρχει καλύτερη λύση και δεν είναι άλλη από το κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο!

 

Γιατί να επιλέξετε ένα κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο;

Η απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα είναι εύκολη και δεν είναι άλλη από τον περισσότερο αποθηκευτικό χώρο στην κρεβατοκάμαρα!

 

Σε ένα κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο μπορείτε να βρείτε εκείνα τα επιπλέον τετραγωνικά που αναζητάτε για να τοποθετήσετε αντικείμενα που δε χρησιμοποιείτε συχνά. Οι βαλίτσες, τα παπλώματα, τα κλινοσκεπάσματα και τα χαλιά μπορούν να αποθηκευτούν στον επιπλέον χώρο χωρίς να γεμίζουν το δωμάτιο.

 

Φυσικά, το ύψος του χώρου από κάτω μπορεί να ποικίλει, περίπου 22 – 24 εκ. ανάλογα και με το μέγεθος του κρεβατιού. Παράλληλα, μπορείτε πάντα να βάλετε και πράγματα που χρησιμοποιείτε συχνά στην καθημερινότητά σας, όπως  κάποια παπούτσια, τσάντες, πετσέτες και να κερδίσετε μερικές άδειες γωνίες στο υπνοδωμάτιο μιας και η δυνατότητα ανύψωσης προσφέρει αυτή την ευκολία.

 

Διαβάστε επίσης: Έξυπνοι τρόποι για την οργάνωση & αποθήκευση ρούχων

 

Με ποιο τρόπο δημιουργείται ο αποθηκευτικός χώρος στο κρεβάτι;

Ο τρόπος επένδυσης και κατασκευής του είναι αρκετά απλός! Το κρεβάτι κλείνεται περιμετρικά και τοποθετείται ανατομικό τελάρο για τη στήριξη του στρώματος μαζί με τον ειδικό μηχανισμό που του επιτρέπει να σηκωθεί. Στη συνέχεια,  ενσωματώνεται στο εσωτερικό του ο ειδικός πάτος, έτσι ώστε τα πράγματα να μην έρχονται σε επαφή με το πάτωμα και λερώνονται.

 

Ως εκ τούτου, ακόμα και εάν προτιμήσετε ένα κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο, θα απολαύσετε έναν άνετο ύπνο έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε τις επιπλέον επιλογές για αποθήκευση.

 

Διαβάστε επίσης: Κρεβατοκάμαρα: Ρομαντική Διακόσμηση με απλές κινήσεις!

 

Πώς θα κρατήσω τη σκόνη μακριά από τον αποθηκευτικό χώρο του κρεβατιού;

Παρόλο που είναι αρκετά δύσκολο για τη σκόνη να εισχωρήσει στον αποθηκευτικό χώρο των κρεβατιών, από τη στιγμή που είναι κλειστός και καλυμμένος περιμετρικά διαθέτοντας ειδικό πάτο, υπάρχει τρόπος να  ενισχύσετε ακόμα περισσότερο την προστασία των αντικείμενων σας.

 

Hint: Μια καλή λύση είναι να τοποθετείτε τα αντικείμενα μέσα σε ειδικές θήκες πριν την αποθήκευση και μετά στον ειδικό χώρο κάτω από το κρεβάτι.

 

Πώς μπορώ να προστατέψω τα αντικείμενα μου από την υγρασία;

Όσο για την υγρασία, συγκεντρώνεται συνήθως επειδή δεν ανοίγουμε συχνά τον αποθηκευτικό χώρο για να αεριστεί και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη συντήρηση των αντικειμένων.

 

Pro Tip: Μια καλή ιδέα που μπορείτε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε μαγειρική σόδα μέσα σε ένα φίλτρο καφέ και να το δέσετε με κορδέλα στη γωνία.

 

Είναι σίγουρο ότι η υγρασία θα μειωθεί και σύντομα θα εξαφανισθεί!

 

Ειδικά κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο από τη Letto

Στη Letto, υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης αποθηκευτικού χώρου σε όλα τα διπλά κρεβάτια μας!

 

Αυτό που μας διαφοροποιεί σημαντικά είναι η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται κατά την κατασκευή, καθώς και η λειτουργικότητά των μηχανισμών μας! Με σωστή στήριξη, χωρίς τριξίματα ή περαιτέρω επιβαρύνσεις ο μηχανισμός αποθήκευσης θα δουλεύει σωστά και για πάντα.

 

Επίσης, το ανατομικό τελάρο που χρησιμοποιείται (εκεί που στηρίζεται το στρώμα) έχει πυκνά σανίδια στήριξης, περισσότερα δηλαδή σε αριθμό συγκριτικά με ένα τυπικό τελάρο. Ακόμη, τα σανίδια στήριξης που έχει το τελάρο, έχουν μια συγκεκριμένη κλίση, η οποία έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να στηρίζει σωστά όλα τα νέα στρώματα που έχουν ξεχωριστά ελατήρια και ιδιαίτερες προδιαγραφές! Έτσι, προστατεύεται και το στρώμα!

 

Αναζητήστε το σχέδιο του κρεβατιού που ταιριάζει με το εσωτερικό του δωματίου σας και καλύψτε πλήρως τις ανάγκες σας για αποθηκευτικό χώρο. Μέσα από μια μεγάλη γκάμα ξύλινων design κρεβατιών, μπορείτε να βρείτε εκείνο που θα σας ανακουφίσει και θα αφήσει το χώρο σας «να αναπνεύσει»!

Δείτε τη συλλογή κρεβατιών Letto

To top
x espa-banner