login logo
search-icon

Αναζήτηση

FLOW

Τα έπιπλα της collection Flow, αποτελούν την επιτομή της μοντέρνας αισθητικής, όντας μία ιδιαίτερη πρόταση για όσους αναζητούν εναλλακτική και ταυτόχρονα πολυτελή αίσθηση στα έπιπλα του υπνοδωματίου τους. Κατασκευάζονται από τεχνητό καπλαμά dark Massima oak σε χρώμα, ( Μ29) . Η φυσική όψη του τεχνητού ξύλου με το χαρακτηριστικό χρώμα της καρυδιάς, δημιουργεί εξαιρετικό συνδυασμό με τις λακαριστές επιφάνειες σε χρώμα pale beige matte (L52) και τονίζουν τις λιτές και απλές σχεδιαστικές γραμμές των κομοδίνων και των συρταριερών προδιαγράφοντας μοντέρνο και ταυτόχρονα διαχρονικό στυλ.

Τα προαιρετικά μαξιλάρια στο κεφαλάρι του κρεβατιού είναι αποσπόμενα, διπλής όψης και δίνουν τη δυνατότητα επιλογής 2 διαφορετικών υφασμάτων ανάλογα με το προσωπικό σας γούστο προσδιορίζοντας την εποχή.
Το κρεβάτι Flow, στηρίζεται σε μεταλλική βάση με ιδιαίτερο σχεδιασμό, βαμμένη ηλεκτροστατικά σε χρώμα pale grey (L51) και συνδυάζεται όμορφα με τις λακαριστές επιφάνειες των υπολοίπων επίπλων της collection. Ο ειδικός μηχανισμός (αμορτισέρ) και το ανατομικό τελάρο, θα σας επιτρέψει να το χρησιμοποιήσετε εύκολα ως λειτουργικό αποθηκευτικό χώρο, προσφέροντας παράλληλα την κατάλληλη στήριξη στο στρώμα του κρεβατιού. Η τοποθέτηση ειδικών λάστιχων στις τραβέρσες, θα αποτρέψει τους τριγμούς και τη σκόνη, ενώ ο προαιρετικός Led φωτισμός που μπορεί να τοποθετηθεί στο ποδαρικό, υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης ανιχνευτή κίνησης, θα δημιουργήσει ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, με χαμηλή κατανάλωση παρέχοντας βοήθεια ειδικά τις βραδινές ώρες.
Ταυτόχρονα η σχεδιαστική λεπτομέρεια της συρταριέρας και του κομοδίνου, δημιουργεί την αίσθηση πως τα αντικείμενα “επιπλέουν” στο χώρο ενώ ο προαιρετικός Led φωτισμός δίνει την ανάλογη ένταση! Οι μηχανισμοί των συρταριών είναι ρόδας Teflon, ιταλικής προέλευσης με ιδιαίτερη αντοχή στο βάρος και την χρόνια χρήση. Ακόμη, μπορούν πολύ εύκολα να τοποθετηθούν μηχανισμοί soft close για αθόρυβη λειτουργία των συρταριών καθώς επίσης και Usb φόρτισης του κινητού τηλεφώνου!

Αν και τα προϊόντα της Flow Collection πωλούνται ανά τεμάχιο, το προτεινόμενο σετ μπορεί να περιλαμβάνει κρεβάτι για στρώμα 160*200, κομοδίνα 60 εκ., τη συρταριέρα με τα 3 συρτάρια, που προσφέρουν μεγάλο και άνετο χώρο αποθήκευσης και έναν καθρέπτη. Ακόμη, υπάρχουν ράφια με ή χωρίς κρεμαστό φωτιστικό, κρεμαστό ντουλαπάκι Soho με ή χωρίς καθρέπτη, τα οποία μπορείτε να προσθέσετε συμπληρωματικά στο σετ. Επίσης έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε και κομοδίνα 50 εκ ανάλογα με τις διαστάσεις του χώρου σας.

Αντίστοιχα η ντουλάπα του υπνοδωματίου, μπορεί να είναι είτε ανοιγόμενη, είτε συρόμενη βαρέως τύπου (εξαρτάται από το χώρο που διαθέτει το δωμάτιό σας). Για όλες τις ντουλάπες υπάρχει η δυνατότητα να διαμορφωθεί εξωτερικά ανάλογα με το δικό σας γούστο. Οι συνδυασμοί των υλικών στις πόρτες, και στα πόμολα, ποικίλουν για να διαλέξετε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα με το υπόλοιπο δωμάτιο. Για παράδειγμα, απλή ξύλινη πόρτα με μεταλλικά ή ξύλινα πόμολα, πόρτα με φιμέ ή λευκό καθρέπτη ενώ το εσωτερικό της μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Επιλέξτε το μοντέλο Flow για να δώστε μοντέρνο και πολυτελή αέρα στο υπνοδωμάτιό σας, εξασφαλίζοντας ένα άνετο και όμορφο περιβάλλον ύπνου.

Περιγραφή Κατηγορίας

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥONTAI

To top
x espa-banner