login logo
search-icon

Αναζήτηση

Για όλους εσάς που η περιπέτεια είναι τρόπος ζωής

Τετάρτη, 21 Οκτώβριος 2020

Για όλους εσάς που η περιπέτεια είναι τρόπος ζωής

Πώς μπορούμε να αναγνωρίσουμε έναν φυσικό adventurer και ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου που λατρεύει την περιπέτεια;

Σε αντίθεση με την πλειονότητα του κόσμου που συναντάμε στην καθημερινότητά μας, οι adventurers αποτελούν μια ξεχωριστή πάστα ανθρώπων. Για αυτούς, κάθε μέρα αποτελεί και μια καινούργια πρόκληση, μια αφορμή για νέες συγκινήσεις, γεμάτη από καινούριες και συναρπαστικές εμπειρίες. Κάθε τους πράξη εμπνέει δυναμισμό, ενώ παράλληλα καταφέρνουν να διατηρήσουν ένα μυστήριο γύρω από το πρόσωπό τους. Επιδιώκουν να απολαμβάνουν τη ζωή στο έπακρο και να ασχολούνται με όλα αυτά που εξάπτουν την περιέργειά τους.

Για κάποιους, οι περιπετειώδεις άνθρωποι αποτελούν μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης, καθώς δε σταματούν ποτέ να πειραματίζονται με νέα πράγματα, υπερβαίνοντας σε αρκετές περιπτώσεις τα όρια της κοινωνικής συμβατικότητας. Αυτή η ιδιαίτερη και ακαταμάχητη αύρα καταφέρνει να προσελκύει σα μαγνήτης τον περίγυρο, αφού οι ιστορίες και οι δράσεις τους θα σας βγάλουν από τη νιρβάνα και τη ζώνη άνεσής σας.

Φυσικά, υπάρχουν στιγμές που οι περιπετειώδεις άνθρωποι θα επιλέξουν να απομακρυνθούν για να μείνουν μόνοι τους και να ανακτήσουν δυνάμεις. Αυτή είναι η απρόβλεπτη ομορφιά που πηγάζει μέσα από τη  δραστήρια προσωπικότητά τους. Αλλά δε θα μείνουν αδρανείς – αντιθέτως θα απολαύσουν τις στιγμές ξεκούρασης που τους δίνονται για να αξιολογήσουν τις αρχές τους και να επιστρέψουν με φρέσκες και ανανεωμένες ιδέες.

Για αυτό, δεν τους αρκεί ένα απλό κρεβάτι για να περάσουν τη νύχτα τους. Αναζητούν επιλογές που συνάδουν με την αισθητική και τις ιδέες τους, που δεν προσαρμόζονται στις κοινωνικές νόρμες και μόδες. Επειδή στη Letto γνωρίζουμε ότι η περιπέτεια είναι στάση ζωής, δημιουργήσαμε συλλογές με κρεβάτια που διακατέχονται από μια αίσθηση αυθορμητισμού στο σχέδιο και στιλ που ταιριάζει στην πολυσχιδή και απρόβλεπτη προσωπικότητά τους.

Οι συλλογές SICILIA, COSMOS, CITY, JAG, LAND εκφράζουν το δυναμισμό και τη θετική ενέργεια όλων εκείνων που απολαμβάνουν κάθε μέρα με αυτοπεποίθηση. Οι πιο σκούρες αποχρώσεις του ξύλου, αναδεικνύουν τα φυσικά νερά και τους ρόζους του, δημιουργώντας την εικόνα ενός πιο τροπικού στοιχείου στην κρεβατοκάμαρα. Φυσικές αποχρώσεις από δρυ και καρυδιά, πανέμορφοι συνδυασμοί τόνου με ζεστό γκρι και διάφορα υλικά που ταιριάζουν στον πολύχρωμο, γεμάτο έμπνευση, αισθησιακό κόσμο των adventurers.

κρεβατοκάμαρες για adventurers από την Letto

Προτάσεις που δεν ακολουθούν πιστά τη μοντέρνα αισθητική, αλλά έρχονται να ταράξουν τα νερά με ιδιαίτερες και ξεχωριστές λεπτομέρειες, αλλά και εναλλακτικό χαρακτήρα. Για να υποδεχθούν όλους τους ανθρώπους που είναι έτοιμοι να κάνουν μακρινές διαδρομές με τα πόδια, να βουτήξουν στον βυθό, να σκαρφαλώσουν στο ψηλότερο σημείο, να υπερβούν τα προσωπικά τους όρια.

Αν λατρεύετε και εσείς να ζείτε τη ζωή στο έπακρο, το κρεβάτι σας θα είναι πάντα η πηγή ενέργειάς σας για κάθε νέα μέρα. Ανακαλύψτε μοναδικά κομμάτια και προτάσεις για κρεβάτια που δεν προσφέρουν μόνο άνεση αλλά μπορούν να ταιριάξουν στην προσωπικότητά σας.

Αυτή ενός ανθρώπου που βρίσκει το νόημα σε κάθε έκφραση της ζωής.

To top
x espa-banner